Vodafone, impresentables (catalan)

Ahir la Rosa va rebre un missatge de Vodafone dient:
"Por incidencia con su recibo Vodafone y para evitar una posible inhabilitacion de la linea rogamos se ponga en contacto con nosotros a través del 607 100 700."
Imagina't-ho: comooor? que em tallen la linea de telefoooon?

Comences a donar-li voltes al cap i lo primer que penses és que t'has quedat en números vermells i el banc a tornat el rebut. Però no pot ser perque estem a primer de mes i ja hi ha algo de líquid.
Aleshores?... potser s'han equivocat i el missatge no era per a mi?

Truques al servei d'atenció al client 123 (desde el mòbil de Rosa).
Les preguntes de rigor: número de la linea? nom del titular? dni? nom del banc? número de compte!?!?
Continues amb la explicació de la incidència.
El temor es converteix en horror i fàstic quan et confirmen que, indiscutiblement hi ha un rebut retornat pel banc.

I penses, però perquè ho ha retornat el banc?

La Rosa, enfurismada, truca al banc i es desfoga a gust... però el banc li diu que no ha retornat cap rebut!!! Ostia! Però que passa aquí? Els del banc, després de escoltar les al.legacions de la Roseta i explica que no som els primers clientes que truquem queixant-nos i que curiosament tots parlaven de un rebut de Vodafone. Evidentment l'error és de Vodafone.

Bé, ja tenim acotat el problema. Sabem qui el té però no sabem quan el solucionaran (si ho fan) i quines conseqüències tindra en el servei que m'ofereixen fins ara.

Torna a trucar a Vodafone. Preguntes de rigor: número de la linea? nom del titular? dni? nom del banc? número de compte!?!?

Els expliquem el problema i el que ens ha dit el banc. Intentem explicar que no tallin la linea fins que no hagin solucionat el problema, però la veu interlocutora de Vodafone ens diu:
"Le paso con el departamento de cobros"...

Penso "collons una altra vegada a explicar el rollo", però la cosa es queda tal com està ja que s'em fa inaguantable escoltar més de 15 min la "estúpida" musiqueta d'aquests impresentables.
Que volen tallar la linea, que la tallin... allà ells i les seves consciencies.

Comments

Popular posts from this blog

La Sombra del Viento, de Carlos Ruiz Zafon (spanish)

Zurrukutuna Soup recipe

Programmed obsolescence