TDU, la tornada. (catalan)

Després de uns quants jocs de tiros, sang i fetge, torno a jugar a un joc que tenia acumulant pols a la meva ludoteca. Es tracta del "Test Drive Unlimited" (TDU).

Es tracte d'un joc de simulació de cotxes que va sortir al mercat el septembre del 2006. Hi ha un centenar de cotxes aproximadament i més de 2000Km de carreteres i autopistes que recreen fidelment les de la illa hawaiana de Oahu.

Per recrear tota la illa, les carretera, les platges, els principals edificis i demés, Atari i Eden van fer servir una tecnologia basada en GPS. TDU té dos modes de joc: on-line (conectat a XBOX Live) i off-line (desconectat). Personalment crec que no tinc nivell per jugar en el mode on-line i ja m'ho passo prou bé en off-line. Sense estar conectat a XBOX Live pots jugar contra la IA del joc amb carreres amb altres cotxes, carreres contra rellotge, fent missions (portant gent, paquets o cotxes d'un lloc a un altre amb un limit de temps o no) i conduint lliurement per la illa.
També hi ha una serie de jugadors (virtuals en el mode off-line) als que en qualsevol moment
pots desafiar. A la majoria de carreres hi ha premis en metàlic amb els que pots comprar altres cotxes, cases amb garatge pels cotxes i pagar alguna que altre multa! Si, és clar, que t'agafa la policia ;-)

Per cert, en el cas de que no tinguis prous diners per pagar la multa (que depen del nombre de infraccions que hagis comès), et pots veure a la presó durant un temps. Això si, no et requisen cap cotxe ni t'envarguen la casa.

Un dels punts forts de joc és la diferencia en la forma de conducció de cada cotxe. Eden ha treballat directament amb les cases dels principals marques de cotxer per fer la simulació de conducció lo més real possible. Això es nota i molt quan passes d'un Audi TT a un TVR Sagaris, per exemple.

El punt feble del joc, és que encara que t'estampis contra una paret al cotxe no li passa res. Si li dones un cop a un altre cotxe igual, encara que el cotxe contrari el pot desmontar a troços...

A continuació algunes fotos dels "meus" cotxes...

Un Weismann Roadster MF3, modern i clàssic a la vegada. És la meva última compra.


Un "pepino" de TVR Sagaris.


El meu "petit" Audi TT Quatro trucat (288CV!!!), un autèntic perill.

Comments

Popular posts from this blog

La Sombra del Viento, de Carlos Ruiz Zafon (spanish)

Zurrukutuna Soup recipe

Energy focus and work optimization