God of War: la meva opinió (catalan)

Hola Gamers!

Ahir vaig acabar el "God of War: Chains of Olimpus", que és la última entrega de les peripècies d'un heroi de la Grècia clàssica anomenat Kratos.

Les meves observacions sobre el joc son les següents:
- M'ha semblat un joc amb un moviment molt suau i continuu (a la PSP).
- Té uns efectes molt bons, tant d'audio com de video.
- Les escenes de cinemàtica entre fases donen continuïtat a la història i fan que tot tingui un aire molt "peliculero".
- La música del joc és una autèntica banda sonora de pelis "èpiques".
- Està molt ben ambientat i fa moltes referències a la mitología grega. De fet durant tot el joc es poden trobar punts on t'expliquen una mica la història d'algun deu grec. Potser això no us dirà res, però jo vaig fer "Mitología" com a EATP a BUP i m'ha fet gràcia veure les referències que es fan.

El vaig començar a jugar en mode normal, però cap a la meitat del joc em vaig quedar "encallat" i el mateix joc al detectar que carregava molt sovint desde el mateix punt de control em va sugerir de baixar el nivell de dificultat. Com soc un jugador de perfil "ansiós", ja us podeu imaginar que vaig acabar fent... En mode fàcil, es va abançant molt més ràpid fins al final on hi ha un truc que si no el descobreixes és impossible acabar el joc, bé ara que ho penso m'avergonyeixo de que no ho veiés abans...

Una vegada acabat el joc, se't desbloquejen opcions de joc com jugar en mode DEU (super difícil), videos de cinemàtica del joc, fotos i videos de "making of" o part d'altres desafiaments que es van desbloquejant a mesura que els vas superant... O sigui, que una vegada el joc s'acabat, encara pots continuar jugant.

Sobre la trama.
La història d'aquest personatge en concret la desconeixía completament, però les referències que es fan durant el joc a la mitología grega són molt encertades. Es tracta d'un personatge torturat pel seu passat i que com tots els herois grecs s'enfronta a la ira d'alguns deus i cau en gràcia i rep ajuda d'uns altres. Però millor no explicar res més per no fer cap "spoil" sense voler.

Se que la PSP no és la plataforma que més us agrada, però deixant de banda plataformes i centrant-nos en el joc, crec que aquest ha estat un dels millors jocs que he jugat (a part del Bioshock per XBOX). Si el trobeu d'oferta per PC (per els peceros) o per XBOX (Carlitos) crec que val la pena (que consti que no trec comissió).

Comments

Popular posts from this blog

La Sombra del Viento, de Carlos Ruiz Zafon (spanish)

Zurrukutuna Soup recipe

Simple synthesizer VS PSYN II