Flexions: si o no? (catalan)

Dilluns vaig anar a nedar, però abans de ficar-me a l'aigua vaig passar pel gimnàs per fer alguna cosa d'el·líptica com m'havia recomanat Rosa. La qüestió és que després de 20 minuts vaig fer tres sèries d'abdominals (unes 15 repeticions) alternades amb tres sèries de flexions (de 15 repeticions cada sèrie).

El cas és que després de 2 dies encara tinc agulletes i em fan mal una mica els colzes. Sembla com si hagués agafat una mica de "tendinitis" en els colzes. Segons Carles hauria d'haver fet alguna cosa amb màquines i poc pes.

Suposo que ara hauré de deixar passar una setmana abans de tornar a moure pes.
La recepta: cinta o el·líptica i piscina.

Comments

Popular posts from this blog

Zurrukutuna Soup recipe

La Sombra del Viento, de Carlos Ruiz Zafon (spanish)

Programmed obsolescence