Juego de Tronos, de J.R.R.Martin (spanish)

Per curiositat vaig començar a veure una mica de la sèrie de televisió i de seguida em vaig enganxar. Només volia veure si la historia m'enganxaria i si valdria la pena llegir el llibre. No calia. Vaig acabar la primera temporada i abans de que sortís la segona, vaig començar a llegir el primer volum, el que pertanyia a la primera temporada.

Ja sé que sempre es recomana llegir el llibre abans de veure la película. Per varis motius: per imaginar-te els personatges segons allò que surt en la novel.la i no per la feina dels actors a la televisió, per compendre les motivacions de cada personatge, per conèixer els sentiments que els mouen, per aprofundir en el caràcter de cadascú, etc...

Feia temps que no llegia literatura fantàstica. De fet, no recordo res d'aquest gènere des de que vaig llegir el tercer o quart volum de Harry Potter. La estrena de la serie de televisió a internet, junt amb la recomanació d'un conegut i el boom mediàtic del moment, m'ha tornat a apropar a aquest tipus d'històries.

La lectura de la novel.la, tot i conèixer la història ja, no ha estat gens feixuga i em fa pensar que la lectura dels propers volums es farà molt interessant.

Comments

Popular posts from this blog

La Sombra del Viento, de Carlos Ruiz Zafon (spanish)

Zurrukutuna Soup recipe

Programmed obsolescence