Sortida BTT: Taradell - Viladrau - Taradell (catalan)

Per acabar la temporada abans de les vacances es feia obligatori una sortida especial. Alguna més llarga que les que fem normalment.

El "Cabra Loca" va estar analitzant vaires opcions, mirant i remirant i va proposar quatre. Entre elles la que vem fer es el recorregut anomentat Taradell - Font dels Llops - Viladrau - Taradell. El track és "durillo" per fer-ho tot seguit.

Ens va sortir 47,8Km amb un desnivell acomulat de 1300 metres que vem fer en 5h 45 min. S'ha de dir que també vem estar parats 1h i mitja.Aquestes dades son orientatives ja que al Endomondo i la IBPIndex em surt un desnivell acomulat encara més gran.



Vaig punxar un altre cop, però aquesta vegada no va ser un clau, sino una punxa d'un esbarzer amb la forma d'una dent de tauró.



Vem far algunes parades per hidratar-nos i carregar carbohidrats i fins i tot per consultar la posició a un grup d'excursionistes o donar indicacions a un cicloturista que anava perdut.

Això s'ho passa un nen de 4 anys!!!

Font del llop

La ruta va anar així. Les tres primeres hores van discorren pel bosc, principalment. La temperatura era molt agradable i el paissatge impressionant. En alguns punts ens vem enrecordar de la Cabrerès.









Vem veure caballs, prop d'un club de Polo, vaques entres les que vem haver de passar evitant trepitxar els seus regalets, ovelles i cabres.




Una vegada va començar el tram per la pista oberta, fora del bosc, el canvi de temperatura va ser brutal. El GPS del Miguel es va tornar boig i marcava 40 graus. La sortida va estar marcada pels canvis de direcció.


Al haver-hi tants camins i bifurcacions es feia dificil seguir la ruta del GPS i vem haver de rectificar  el camí un seguit de vegades.


Les baixades i "tobogans" van ser el millor, per a mi. Potser l'última baixada que vem fer va ser
tan llarga que vaig arribar a baix sense força a les mans, de tant apretar els frens! Encara em fan mal els canells de tanta tensió i tanta vibració, però la pujada d'adrenalina ho va valer.

El pedal em va jugar una mala passada i una mica més i la cala no surt a temps. Li haig de possar oli! A part d'aquest petit ensurt, no va haver-hi cap accident. Vem arribar cansats però contents.



















































Comments

Popular posts from this blog

La Sombra del Viento, de Carlos Ruiz Zafon (spanish)

Zurrukutuna Soup recipe

Programmed obsolescence