Queixa sobre la nova organització de la piscina "gran" (catalan)

Aquesta és una còpia del missatge que vaig enviar al PAME de Ripollet al dia següent de veure els canvis que han fet a la piscina gran exterior...

"Benvolguts amics,

Primer de tot voldria felicitar al Patronat per preocupar-se per les instal.lacions i actualitzar-les a les necessitats dels seus usuaris.
Però el motiu principal d'aquest missatge es mostrar la meva queixa i disconformitat en l'organització de les zones de bany que s'han creat a la piscina "gran" exterior del poliesportiu.
Fins l'any passat, hi havien habilitats dos "carrers" al mig de la piscina de forma longitudinal, de tal forma que s'aprofitaven les mesures olímpiques de la piscina (50 metres).
Aquest any, sense que s'hagi preguntat a ningú, els nedadors habituals ens hem trobat la sorpresa d'una divisió transversal, que deixa dos carrers molt més curts (menys de 24 metres).
Crec que parlo en nom del col.lectiu de nedadors de Ripollet al dir que aquesta nova organització no ha estat gens encertada i prego que feu arribar aquesta queixa/observació a qui millor pertoqui.

Atentament,

David Sabalete"



No se si hi haurà algun efecte, però de moment ja m'he desfogat ;-)

Comments

Popular posts from this blog

La Sombra del Viento, de Carlos Ruiz Zafon (spanish)

Zurrukutuna Soup recipe

Programmed obsolescence