Percy Jackson and the lightning thief, de Rick Riordan (catalan)

Títol: "Percy Jackson and the lightning thief".
Autor: Rick Riordan.
Temàtica: Novela d'aventures i fantasia.
Idioma: Anglès.

Sinopsis: Explica la història d'un noi nord-americà que un dia descobreix que és fill d'un Deu de l'Olimpus i li comencen a passar coses extranyes.

M'ha agradat la forma en que toca el tema de la mitología. Es fan moltes referencies a la mitologia grega, tema que m'agrada força, però sense aprofundir gaire. La qual cosa és comprensible ja que trencaria una mica la trama principal del llibre i li treuria dinamisme.

Diria que el públic al que està dirigida la novela és tipicament adolescent. L'ús de "slang" i de expressions tipicament juvenils, així m'ho fa pensar. M'ha costat més de lo que m'esperava. Potser és degut a que estic més acostumat a l'anglès britànic i correctíssim de la saga de "Harry Potter", però tot i així s'ha deixat llegir.

Puntuació: 8

Comments

Popular posts from this blog

Zurrukutuna Soup recipe

La Sombra del Viento, de Carlos Ruiz Zafon (spanish)

Programmed obsolescence