Loco Roco 2 (catalan)

Ahir vaig acabar el Loco Roco 2, un joc infantil per a nens de més de 3 anys, en la plataforma PSP. M'ha semblat molt adictiu i un canvi agradable després de tants jocs d'acció violents tipus "sang-i-fetge".

L'objectiu és portar a casa a uns alegres personatges rodons que voten i rodolen per la pantalla: els locorocos. Pots triar el tipus de locoroco, cadascun amb el seu color, caràcter i veu (i per tant música). Pel camí va creixent segons lo que menja. De fet, lo que fa, és reproduïr-se i ajuntar-se amb altres locorocos per a fer-ne un de més gran. També troba obstacles que el poden fer encongir i per tant perdre vides d'alguns locorocos.

A part de gran quantitat de pantalles amb ambients diferents, el joc conté mini-jocs que funcionen de forma diferent a la forma de jugar passant pantalles. Entre aquests jocs pots construïr una casa per uns petits personatges que et vas trobant pels teus viatges, pots fer una col.lecció de cromos o figures que vas trobant, pots participar en un rodeo per a locorocos, etc...

Durant tot el joc t'acompanya una música divertida i de vegades veus cantar al teu personatge. També hi han proves extras que pots trobar amagades. Entre aquestes proves, pots participar en una mena de karaoke.

Quan acabes una pantalla, hi ha transicions per lligar tota la historia i donar-li una mica de coherència.

Resumint: un joc divertit, molt adictiu, que recomano a tothom, grans i petits.

Comments

Popular posts from this blog

Zurrukutuna Soup recipe

La Sombra del Viento, de Carlos Ruiz Zafon (spanish)

Programmed obsolescence