Hellboy: Science of Evil (catalan)

Ja fa tres setmanes que tinc una "tendinitis" al canell per lo que últimament he tingut que omplir el temps en coses que no fossin la natació, tocar la guitarra o anar amb la moto a la feina.

El tema del transport públic segueix sent una mica "pal", sobre tot per la tornada que és on es triga més temps. Tot i així, el temps del desplaçament difícilment és inferior a una hora. La meitat d'aquest temps es passa dins del tren, per lo que tinc 30 min de joc assegurats.

Bé, anem al tema. El joc sobre el que vull donar la meva opinió és el "Hellboy: Science of Devil".

L'he jugat en mode "historia" a un nivell fàcil i he trigat 2 setmanes en acabar-lo.

M'ha sorprès possitivament ja que no confio gaire en els jocs que es basen en còmics o películes, però aquesta vegada la colaboració entre Konami i el director Guillermo del Toro ha donat els seus fruïts en forma d'un producte força viable.

No he vist la película i per tant no puc dir si segueix el guió o no. Només puc dir que és bastant previsible. Molt a l'estil dels còmics Marvel. És evident que va dirigida a un públic juvenil com jo ;-p

El motor gràfic és força bò. Gairebé al nivell de "God of War: Chains of Olympus".

La música no és gaire variada. Potser és una mica repetitiva.

Els moviments del personatge principal (Hellboy) no son tant variats com al God of War, però aquesta vegada és disposa d'un arsenal d'armes molt variat i la gràcia està en fer-lo servir quan toca (una mica a l'estil dels jocs de rol, però només una mica).

Les escenes de cinemàtica són passables, encara que no s'han lluït gaire ja que ho han volgut fer com si fossin sortides d'un còmic. Donat que la resta del joc es desenvolupa en un ambient 3D, aquestes escenes queden una mica extranyes, però suposo que als amants dels còmics els agradarà.

Hi ha un ventall força ric de personatges dolents amb una estètica gòtica molt detallista. Només hi ha alguna excepció (una bruixa contra la que s'ha de lluitar) però és pot aguantar.

En definitiva, un joc força entretingut que en mode "història" s'acabat ràpidament.

Comments

Popular posts from this blog

La Sombra del Viento, de Carlos Ruiz Zafon (spanish)

Zurrukutuna Soup recipe

Programmed obsolescence